News

Fifield House

This recent country house refurbishement is enhanced by the Secco Sistemi OS2 steel doors and windows, which provide fantastic views across the Oxfordshire countryside from the kitchen and family rooms. Wellington worked closely with architects Hawkes Edwards & Cave and Gloucestershire based contractors WJ Hibbs to realise the clients vision.

Victoria House

The addition of a 3rd floor office to Victoria House, designed by Kyson architects, nears completion. The Secco OS2 powder coated steel windows manufactured and installed by Wellington around the perimeter and in the lightwell bring natural light into the office space.

Harcourt Terrace

Designed by architects Gavin Jackson Ltd, this spacious lower ground floor apartment is enhanced by the the use of Secco OS2 slim framed doors and windows which allow light into the large kitchen the Secco OS2 double doors give access to the newly landscaped gardens.

Maggies Centre

The Centre was designed by renowned architects Reiach and Hall. The essence of the design is the creation of a matrix of courtyards that result in a porous building, an extension of the landscape that offers moments of visibility and outlook with places of privacy and inlook.

Eglon House

Eglon House is a modern house and office space tucked away in a discreet mews in Londons Primrose Hill.
Designed by Architects Chassay & Last “Eglon House is conceived as architectural homage to Pierre Chareau’s iconic Maison de Verre in Paris”.
This house uses glass blocks in front of the bronze Secco glazing for privacy whilst allowing light. The slim framed bronze windows are inward opening behind the blocks, to allow for cleaning, outward opening or fixed elsewhere.
The doors show the need for a lockbox in this system due to the elegant slim frames not having space to fit the lock mechanism.

Mottisfont Welcome Centre

The welcome centre was built in response to a rapid increase in visitors over the last few years to this national Trust property.
It contains a Visitor Reception, shop, plant sales area and toilets, as well as places to meet people and plan a visit.
The new building which opened in January 2016, won a prestigious RIBA (Royal Institute of British Architects) South Award 2016.